Kunstgressanlegget

Postet av Bangsund IL den 2. Mar 2020

Bangsundingene peiser på for å få ferdig kunstgressbanen

9. klasseelevene på Bangsund var ikke tunge å be da idrettslaget ba om hjelp til å ferdigstille ny kunstgressbane.
IVRIGE HJELPERE: Niendeklassingene Marianne Hågensen (til venstre) og Anastacia Hestvik hadde ingen problemer med å bytte ut skolebøkene med stifting av dreneringsmatter på fotballstadion. – Det er gøy å bidra. Vi skal tilbake hit også etter at skoledagen er over for å hjelpe til, sier fotballjentene fra Bangsund. De gleder seg stort til å kunne ta i bruk den nye kunstgressbanen. 

IVRIGE HJELPERE:Niendeklassingene Marianne Hågensen (til venstre) og Anastacia Hestvik hadde ingen problemer med å bytte ut skolebøkene med stifting av dreneringsmatter på fotballstadion. – Det er gøy å bidra. Vi skal tilbake hit også etter at skoledagen er over for å hjelpe til, sier fotballjentene fra Bangsund. De gleder seg stort til å kunne ta i bruk den nye kunstgressbanen. 

NAMDALSAVISA

PUBLISERT:04 JUNI 2019 15:23SIST OPPDATERT:04 JUNI 2019 19:12

BANGSUND: – Det er klart vi vil bidra vi også. Det er bare gøy å kunne hjelpe til, sier Marianne Hågensen og Anastacia Hestvik mens de med et konsentrert blikk stifter sammen dreneringsmatter på stadion.

Duoen spiller fotball for Bangsund IL og kan knapt vente med å ta i bruk den nye kunstgressbanen som skal stå ferdig kommende uke.

– Her vil vi nok tilbringe mye tid. Det blir utrolig stas å spille på splitter ny bane. Det har vi gledet oss til i lang tid, forteller klassevenninnene.

– Viktig å bidra

Niendeklasseelevene som tilbrakte formiddagen på dugnad tirsdag var slett ikke alene om å ta i et tak på den nye banen.

Bangsundingene har nemlig for alvor mobilisert til dugnadsinnsats i innspurten av arbeidet.

– Vi hørte at det var behov for litt ekstra armer og bein her og da synes vi det er viktig å kunne bidra. Dette er jo noe hele lokalsamfunnet vil ha et enormt utbytte av framover, sier kontaktlærer på Bangsund skole, Venke Fosseng.

ALLE MANN I ARBEID: Espen Johnsen (til venstre) og Ole Nordheim Sjaastad i full gang med å legge ut dreneringsmatter. Dugnadsinnsatsen blant bangsundingene er på topp i innspurten av arbeidet med ny bane. 

ALLE MANN I ARBEID:Espen Johnsen (til venstre) og Ole Nordheim Sjaastad i full gang med å legge ut dreneringsmatter. Dugnadsinnsatsen blant bangsundingene er på topp i innspurten av arbeidet med ny bane. 

 

Alexander Olsen i fotballgruppa i Bangsund IL er imponert over engasjementet blant sambygdingene.

– Dugnadsinnsatsen har vært strålende og det er spesielt imponerende å se at også ungdommen tar i et tak. At en hel skoleklasse stiller opp og bidrar, det er til utrolig stor hjelp.

Klappet og klart til cup

Mandag denne uka ble de første rullene med kunstgress rullet ut på Bangsund stadion. Allerede i løpet av helga forventer idrettslaget at den nye banen skal være ferdigstilt.

– Vi har satt oss mandag 10. juni som frist. Alt skal være klappet og klart til jubileumscup neste søndag. Det blir en skikkelig festdag, garanterer Olsen og legger til at det fortsatt er muligheter for å melde seg på barneturneringa.

TAR FORM: Mandag ble de første rullene med kunstgress rullet ut på Bangsund stadion. Idrettslaget forventer at banen skal være ferdigstilt allerede i løpet av helga. Neste søndag blir det åpning med jubileumscup. 

TAR FORM:Mandag ble de første rullene med kunstgress rullet ut på Bangsund stadion. Idrettslaget forventer at banen skal være ferdigstilt allerede i løpet av helga. Neste søndag blir det åpning med jubileumscup. 

 

– Vi har kapasitet til så mange som 60–70 lag og håper på god oppslutning når vi endelig skal få ta i bruk nybanen vår.

– Dette har vi ventet på i 20 år. Nå er vi snart i mål. Kunstgressbanen vil være av enormt stor betydning både med tanke på rekruttering og aktiviteten her generelt, fastslår Olsen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.