Åpnet nytt kunstgressanlegg

Postet av Bangsund IL den 2. Mar 2020

Satset – ble kunstgressbane

Bangsund IL har fått kunstgressbane like før Bangsund cup. Derfor går ukas blomst til de frivillige dugnadsarbeiderne med Robert Bjerkestrand og Erik Jakobsen i spissen.
UKAS BLOMST:  Robert Bjerkestrand og Erik Jakobsen får blomsten for jobben med kunstgressbanen. 

UKAS BLOMST: Robert Bjerkestrand og Erik Jakobsen får blomsten for jobben med kunstgressbanen. 


BANGSUND: – Det betyr mye å få denne utmerkelsen for jobben vi har gjort, men det er mange som har jobbet dag og kveld for at banen skal bli ferdig. Så denne deler vi med alle de frivillige og entreprenørene som har vært med, sier Robert Bjerkestrand og Erik Jakobsen.

Aktiviteten har økt

Det har lenge vært snakk om å få en kunstgressbane til Bangsund. Derfor betyr det ekstra mye å få banen samme året som klubben fyller 100 år.

– Det kunne ikke passet bedre enn å få den nå, men hadde det ikke blitt denne gangen, så hadde det nok tatt 15 år til.

De roser styret i klubben, som satset og jobbet målrettet for å få en kunstgressbane på stadion.

– Før har det nok kanskje manglet litt «guts» i å faktisk gjennomføre det. Styret har vært tøffe og satset på dette, og nå står vi her med en kunstgressbane, sier de.

Etter at banen ble ferdig, har de merket at aktiviteten på stadion har økt, og de har trua på at Bangsund cup på søndag blir en suksess.

– Det er alltid noen barn på stadion nå, og det er utrolig morsomt å se. Med kunstgressbanen klar, så tror vi også på at cupen blir en stor fest.

Stolte over de frivillige

Etter lange dager for å få ferdig kunstgressbanen, satt de igjen med en merkelig følelse i kroppen da banen var ferdig.

– Da var vi tom, rett og slett. Vi hadde holdt på så lenge, så det var rart å se at vi var ferdige. Da begynte vi å finne på noen småting bare for å gjøre noe, men nå er det bare små detaljer som gjenstår. Det er artig å se at vi har fått til en kunstgressbane på Bangsund stadion sammen med alle de frivillige.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.