Punktum for jubileumsfeiringa

Postet av Bangsund IL den 2. Mar 2020

Satte punktum for jubileumsfeiringa med nok en seier

Bangsund ILs jublieumsfeiring fikk en best tenkelig slutt da A-laget mest sannsynlig sikret opprykket etter heimeseier over Kvam lørdag.
TOMÅLSSCORER: Lasse Johnsen scoret to av målene da Bangsund vant 7-4 over Kvam på Bangsund stadion i 6. divisjon lørdag.                     (Foto: Karl Erik Hovik Aune)

TOMÅLSSCORER:Lasse Johnsen scoret to av målene da Bangsund vant 7-4 over Kvam på Bangsund stadion i 6. divisjon lørdag.  FOTO: KARL ERIK HOVIK AUNE

BANGSUND: 6.-divisjonsherrene i blått har ennå ikke tapt en eneste kamp denne sesongen. Og de hadde ikke tenkt å bryte den trenden da de tok imot steinkjerlaget i helga.

Målrikt oppgjør

Bangsundingene åpnet hardt og sikret ledelse allerede etter ti minutter spilt med ei scoring signert Lars Erik Bangsund Storøy. Lasse Johnsen fulgte opp med videre avansement ti minutter senere, før Bangsund Storøy nok en gang satte ballen i mål like etterpå. Kampen gikk dermed til pause med sifrene 3-0 til heimelaget, som gjorde det vanskelig for Kvam å slippe til i løpet av oppgjørets første 45 minutter.

Etter hvilen tok det knapt fem minutter før Lasse Johnsen fikk sin andre nettkjenning for dagen. Det tok imidlertid ikke lang tid før Kvams første redusering var et faktum, og flere skulle det bli. Da det gjensto drøyt ti minutter av kampen, lå gjestene bare ett mål bak Bangsund med stillinga 5-4.

Det var ikke sjansene det sto på i det som ble en trøblete midtseksjon av andre omgang, men bortsett fra Martin Johnsens scoring i det 67. minutt, slet Bangsund med å sette sjansene sine i mål. Nervedramaet fikk likevel en brå slutt da spillende trener Kristian Dahl Fossum banket inn Bangsunds sjette mål for dagen to minutter før kampslutt. Alexander Olsen pyntet ytterligere på resultatet med ny scoring i kampens siste minutt - altså endte det behagelige 7-4 til Bangsund.

Kunne puste lettet ut

Dermed kunne bangsundspillerne og de omkring 100 oppmøtte heimesupporterne puste lettet ut og juble over sesongens ellevte seier. De topper nå tabellen med 34 poeng foran Flatanger 2 sine 25 poeng og Kvam med 21 poeng, og er dermed i praksis sikret opprykk til 5. divisjon når det gjenstår tre kamper å spille.

- Førsteomgangen synes jeg vi spilte bra fotball. I andreomgangen så det litt ut som at lufta gikk litt ut av balongen. Kanskje en av årsakene var at vi tok litt lett på det etter å ha ledet 4-0. Heldigvis endte det bra, sier Kristian Dahl Fossum etter kampen.

- Vi har sagt hele tida at vi skal rykke opp, og vi er veldig fornøyde med å ikke ha tapt en kamp ennå, selv om uavgjorten på Vik mot Flatanger ennå irriterer meg. Vi fått til et veldig bra lag her på Bangsund, så det lover godt til neste år, legger den spillende treneren til.